Sparkling intensive treatment

Een intensieve boost voor je haar.


Sparkling intensive treatment is een op Keratine gebaseerde salonbehandeling die het haar tijdelijk pluisvrij maakt, de haarkwaliteit aanzienlijk verbetert, hydrateert en het haar een waanzinnige glans geeft. Deze behandeling is tevens geschikt voor alle haartype's met behoud van je natuurlijke haarstructuur. 


Al vele mensen gingen je voor. Op onze social media kunt u verschillende voor en na foto’s van de geweldige resultaten zien.


Deze behandeling kan ook direct na een haarkleuring aangebracht worden, om zo het haar meteen te herstellen van eventuele chemische invloeden. Deze behandeling is tussen de 5 à 8 wasbeurten houdbaar. 


Naast dat je een prachtige glans over het haar krijgt en minder tot geen pluishaar meer hebt, is dit een geweldige boost voor je haar! Deze behandeling is geschikt voor zowel stijl/sluik haar als voor krullend haar.


Denk jij dat jouw haar niet meer te redden is?


In dat geval kan ik niet wachten om met jouw haar aan de slag te gaan zodat jij weer blij en trots bent met jouw eigen haar! Aangezien Salon Sparkling het beste voor heeft met jouw haar, geef ik je graag een vrijblijvend advies. Zodat jij de behandeling krijgt welke het beste aansluit op jouw haar/haarproblemen.


U kunt al een haar herstelkuur laten doen vanaf 21,95 euro. Schroom niet en maak direct een afspraak. +31 6 83778461.


"Your hair is the only crown you never take off "

salon sparkling glazend haar