Hair treatments

Wanneer u een afspraak voor een haarherstelkuur maakt bij Salon Sparkling kijken we naar uw haar, waarna we uw wensen bespreken en aangeven welke mogelijkheden het beste passen bij uw haar. Natuurlijk krijgt u ook een advies mee voor thuis.


Tegenwoordig is een hair treatment niet meer weg te denken. We zien op televisie en social media de meest mooie pluisvrije en gezonde kapsels voorbij komen. En dat willen wij ook! Naast dat het er prachtig uitziet, zijn we ook bezig steeds gezonder te worden en ons meer bewust van wat we hiervoor moeten doen. Maar wat heb je aan een mooie huid, een goed figuur en een perfecte make-up als je haar er als een bosje stro bij hangt?  


Ons haar heeft namelijk heel wat te lijden.


Allereerst door de invloeden van buitenaf.  Zowel door zon, douche, kou, vuil in de lucht etc.  Vaak hoor ik van klanten die voor het eerst langskomen, dat ze niet precies weten wat ze met hun haar aanmoeten. Ze gebruiken “zomaar” een shampoo en borstelen hun haar eigenlijk op een manier die het haar kapot trekt, waardoor het gaat pluizen, dof wordt en soms zelfs extreem uitvalt.


Elke haar bestaat uit een aantal lagen, waaronder de buitenste laag met haarschubben. Wanneer deze schubben beschadigd zijn en niet goed meer sluiten, ontstaat dof, pluizig en breekbaar haar. Bij een hair treatment geven we uw haar voeding en sluiten hierna de haarscubben. Zo behoudt uw haar voeding en glans en ziet er weer prachtig uit.


Loopt u binnenkort weer met prachtige, glanzende en gezonde lokken?


Maak dan nu nog een afspraak.


"Your hair is the only crown you never take off"

Hair treatments

Maak een afspraak!